You are my everything

Mitt sommarlov började med att jag bara tog det lugnt. Min mamma bara sov hela tiden p.g.a att hon nyss kommit hem från rehabiliteringen och hon var bara deprimerad, såg nästan aldrig till henne. För det mesta så var jag ute med mina kompisar, hade verkligen ingen lust att vara hemma när mamma bara låg där och glodde in i väggen. På kvällarna kom hon upp ibland för att äta, hon sa knappt hej till mej. Jag började spendera mer tid hos mina kompisar en hemma. Ibland sov jag över hos min mormor, hon förstod allt och henne kunde jag prata med om det var något. Men så en dag i Juli så dog hon. Då försvann hon, min ända riktiga vän. Jag grät mej till söms varenda natt. Hade aldrig mått sämre, och mamma bara fortsatte att sova. ......

Fortsättning följer..

feelthis

2 31 augusti 2009

Hej bloggen !:) Sitter i skolan, har nyss haft lunch och ska snart ha min sista lekiton och sen slutar jag! :) Ska spendera resten av dagen med L och J, vi tänkte  gå runt på stan lite och sen träffa H , S och P!
:D finaste personerna som finns. 
Amhen iallafall så tänkte jag berätta lite om mitt sommarlov! ;P Men det blir nog när jag kommer hem. Börjar snart! ;P och det har hänt hel del! :) Men nu börjar lektionen, ni får hare så bra! :) skriver när jag kommer hem.

feelthis

1 30 augusti 2009

Hej:) Ni kan kalla mej E. Jag bor i en stad i Sverige! Kommer inte ge upp några namn. ( Kommer bara skriva första bokstaven i namnet på folk som jag nämner. :) ) Och vi kan kalla min mamma H.
Jag ska försöka skriva allt som händer i mitt liv, och det som hände i det förgånga å min mamma var missbrukare av olika droger. Kommer verkligen sätta igång med krivandet imorrn när jag kommer hem från skolan! ;d och tills dess, sköt om er :)

feelthis

RSS 2.0